Bart & Dorien Harder

harder

Bart & Dorien și copiii lor Boaz, Febe și Michasunt din Olanda și ni s-au alăturat ca staff în Octombrie 2012. Acum slujesc ca lideri ai bazei TPM din Constanța.

În afara funcției lor ca lideri de bază, atât Bart, cât și Dorien țin la principiul lor de a rămâne implicați în lucrarea locală: Dorien este coordonatoarea lucrării Cartiere Transformate, care se axează pe cartierul Henri Coandă, un proiect de locuințe sociale din oraș. Dorien și echipa ei doresc să împărtășească dragostea lui Isus oamenilor din acest cartier prin lucrarea cu copiii și tinerii, vizite la domiciliu, studiu biblic, sport și formare profesională. Dorința lor este să vadă viețile celor din Henri Coandă transformate prin puterea lui Dumnezeu.

Bart este vizionarul din spatele lucrării Nopți de Vară, care servește stațiunilor de distracții din România, dar activează și în stațiunile de distracții mai mari din Europa. Scopul lor este să vadă tinerii din stațiunile de distracții transformați printr-o întâlnire personală cu Isus!

În timpul său liber, lui Bart îi place să joace sport și jocuri de masă. Lui Dorien îi place să-și petreacă timpul cu prietenii la o ceașcă bună de cafea. Împreună cu copiii lor le place să meargă la plajă în timpul verii, să facă focuri de tabară în curtea lor și să meargă în excursii cu mașina.

community ro
allen barnard s leah s lazar s
sandra s short s saether s bruintjes s
giuniet s harder s   selina s
  Kristina cory s