James & Sarah Barnard

barnard

Sarah este de origine din Minnesota, iar prima ei călătorie misionară a fost în Haiti atunci când avea 18 ani. După ce și-a terminat studiile la Universitatea Global Bethany și a obtinut o specializare în Comunicare Transculturală, s-a mutat în România pentru a lucra cu TPM cu norma întreagă.

Ea are o pasiune pentru studierea Bibliei și pentru a învăța pe alții din Biblie. Îi place să citească, să alerge pe distanțe lungi, să-și bea cafeaua cu prietenii și să mănânce pizza. În prezent se află într-o călătorie creativă pentru a învăța să croșeteze. Este un hobby distractiv și relaxant.

Înainte de a deveni misionar cu normă întreagă, James a fost grădinar în slujba Reginei la Curtea Palatului Hampton. El a fost pentru prima dată în misiune în Noua Zeelandă, după care a petrecut  17 ani lucrând pentru TPM în Australia ca parte a lucrării Managementul Evenimentelor care a deservit bisericile locale atât în Australia, cât și peste hotare.

Pasiunea lui este să instruiască și să echipeze oamenii pentru a-și descoperi întregul potențial pe care îl au în Hristos. Îi place să facă plimbări prin natură și să se bucure de creația lui Dumnezeu, precum și să fie inspirat de frumusețea Lui pentru a scrie povești și poezii.  El este un om creativ și îi place să facă diverse lucruri folosindu-se de mâinile sale, de la gătit până la lucruri manuale. Este suporter Tottenham Hotspurs și iubește să-i urmărească jucând atât timp cât ei câștigă.

community ro
allen barnard s leah s lazar s
sandra s short s saether s bruintjes s
giuniet s harder s   selina s
  Kristina cory s  

 

Please publish modules in offcanvas position.