community transformation

Cartiere Transformate

transformation Lucrarea „Cartiere Transformate” se axează pe un proiect de locuințe sociale numit „Henri Coandă”. Cartierul a fost construit de primarul Constanței în anul 2012 pentru persoanele sărace și nevoiașe din oras. În prezent, mii de familii locuiesc acolo, cu precădere de origine turcă sau rromă.

Locuitorii din Henri Coandă sunt priviți de sus de restul locuitorilor din oraș. Problemele pe care le întâlnim zilnic în cartier sunt stima de sine scăzută, sărăcia, alegeri de viață nefericite, lipsa de educație, abuzuri, crime și multe altele.

Dar noi credem că Isus este mai mare decât toate aceste probleme!

Dorința noastră este să vedem vieți transformate în Henri Coandă prin puterea, dragostea și nădejdea în Isus Hristos. Vrem ca aceste familii să înțeleagă că Dumnezeu e în căutarea lor, că au preț în ochii lui Dumnezeu și că El dorește să le dea viață din abundență.

Încercând să oferim iubire în mod constant oamenilor din Henri Coandă, oferindu-le acceptare și investind în relațiile cu ei, dorim ca ei să experimenteze dragostea lui Dumnezeu și să-și deschidă inimile față de El.

În timpul săptămânii desfășurăm un program pentru copii, conducem o grupă de fete, jucăm fotbal, facem vizite în familii și oferim ucenicizare celor care sunt deschiși. Proiectul nostru de tâmplărie are în vedere ucenicizarea tinerilor bărbați, dar și deprinderea acestora cu abilități de tâmplărie și garantarea unui venit. Ne întâlnim săptămânal să ne rugăm pentru o trezire în rândul acestor oameni frumoși.

Video Channel: Community Transformation

contact us ro