reclaimed banner

Reclaimed: proiectul cu paleți

reclaimed

Tineri bărbați venind din medii defavorizate iși descoperă valuarea și potențialul pe care le-au primit de la Dumnezeu.

Toți oamenii au fost creați cu daruri și talente și ca urmare fiecare dintre noi avem ceva unic de oferit acestei lumi. Fiecare persoană este chemată să fie o binecuvântare și să arate lumii culorile felurite ale caracterului lui Dumnezeu.

Dar în Constanța există o comunitate de oameni care au mai puține șanse în viață. Majoritatea dintre ei sunt de origine rromă și turcă și cei mai mulți nu realizează cât de prețioși și înzestrați sunt. Prin proiectul nostru „Revendicat”, în care materia primă este lemnul, ne dorim ca ei să-și descopere valoarea și potențialul date de Dumnezeu.

„Revendicat” oferă acestor tineri bărbați oportunitatea să muncească! Prin transformarea paleților vechi în obiecte de mobilier atractive și în decorațiuni interioare, îi învățăm pe acești oameni deprinderi practice, construim relații solide cu ei și îi ucenicizăm pentru a deveni bărbați puternici ai lui Dumnezeu: „Revendicat” pentru Împărăția Lui!

Personalul nostru ia parte la timpul de închinare al comunității TPM. Ne trăim viața împreună, luăm masa împreună, studiem Biblia împreună și, nu în ultimul rând, creăm produse atractive împreună!

Apasă aici pentru a vedea mai mult!

follow us ro

facebook

Please publish modules in offcanvas position.