connect

Connect

connect cafeViziunea noastră este de a fi o punte de legătură între comunitatea de surzi și cea a auzitorilor - făcând ucenici dintre surzi și încurajând să trăiască pentru Dumnezeu și instruind auzitorii cum să se raporteze surzilor corespunzător, astfel încât aceștia să fie incluși în toate domeniile societății și ale vieții.

Surzii sunt grupul de oameni cel mai puțin evanghelizat din lume. Deoarece accesul surzilor la informație și la o educație adecvată lipsește, așadar și accesul lor la mesajul Evangheliei este limitat. Obiectivul nostru - Connect - este de a comunica dragostea lui Dumnezeu surzilor din Constanța, împărtașind mesajul Vestei Bune în limba lor maternă - și anume, limbajul semnelor.

Facem aceasta la Connect Cafe, un loc în care socializăm cu cei din comunitatea de surzi: ne bucurăm de o cafea bună și  de diferite activități informative interesante și legăm prietenii strânse cu cei care vin regulat. De asemenea, investim în relații de la unu la unu, studiu biblic și vizite la domiciliu pentru a le arăta acestor oameni dragostea lui Dumnezeu prin prietenie, încurajare și un exemplu de viață pentru cei care sunt deschiși și dornici să cunoască mai mult. Visul nostru este de a pioniera primul DTS în limbajul semnelor în 2019/2020.

follow us ro

twitterfacebook    

contact us ro