connect

Connect

connect cafe Ne dorim să vedem oamenii cu deficiențe de auz primind mesajul dragostei lui Dumnezeu în limba lor maternă, crescând într-o relație cu Dumnezeu care să le transforme viața, și împlinind chemarea Lui în viața lor.

Oamenii cu deficiențe de auz sunt în aceeași măsură iubiți și pretuiți de Dumnezeu, și Evanghelia se adresează și lor. Dar comunitatea lor de multe ori pierde oportunități de a experimenta dragostea lui Dumnezeu și inima Lui pentru ei din cauza lipsei de cunostințe și instruire a celorlalți în limbajul semnelor.

Avem pe inimă să construim un pod între oamenii cu deficiențe de auz și Dumnezeu, dar și între acești oameni și cei fără această deficiență.

În acest sens, inițiem acțiuni de instruire și conștientizare cu privire la oamenii cu deficiențe de auz și cursuri de limbajul semnelor, nopți sociale ce au loc săptămânal în care se pot construi prietenii și se pot învăța lucruri noi despre viață și Dumnezeu. Oferim de asemenea și studiu biblic, întâlniri unu-la-unu, interpretăm serviciul divin din cadrul bisericii și conducem o Scoală de Ucenicizare în limbajul semnelor.

contact us ro