WAV banner

Fără Voce

“Fără Voce” este o lucrare orientată către eradicarea sclaviei din zilele noastre și eliberarea vieților prin Isus Hristos. Acțiunile noastre sunt concentrate pe traficul de persoane și alte probleme sociale care sunt asociate cu acest subiect.

Pe viitor, “Fără Voce” are în vedere să activeze în următoarele 5 domenii:

  • Prevenția urmărește să reducă riscul anumitor persoane vulnerabile să fie implicate în traficul de persoane prin oferirea de programe, formarea și dezvoltarea de relații. Metodele sunt create ca oricine să poată face parte din acest proiect, fie că ai o pasiune pentru această lucrare sau nu.
  • Acțiunea presupune a intra în legătură directă cu victimele traficului de persoane.
  • Recuperarea după o astfel de experiență oferă fostelor victime șansa la o viață normală prin mijloace diverse.
  • Acțiunile de lobby au scopul de a schimba legi care să ajute, cu ajutorul lui Dumnezeu, la reducerea numărului de victime pe viitor.
  • Conștientizarea – educarea publicului pentru a cunoaște ce este traficul de persoane.

În prezent dezvoltăm domeniul prevenției. Încheiem parteneriate cu bisericile locale prin oferirea de seminare concentrate pe competențe și abilități în vederea ocupării unui loc de muncă pentru comunitățile cu risc. Scopul nostru principal este de a proteja minorii prin dezvoltarea de abilități educaționale, abilități sociale și apropierea lor de Evanghelie prin crearea de relații și prietenii cu aceștia. 

Colaborarea este cheia în lupta pentru combaterea traficului de persoane. De aceea, formarea unei rețele și parteneriate puternice este o parte importantă a lucrării noastre și noi oferim astfel oportunități de a sluji în cele 5 domenii ale traficului de persoane.

follow us ro

twitterfacebook    

Please publish modules in offcanvas position.