kingskids

King's Kids

kingskidsKing's kids este un grup pentru tineri care își doresc sa învețe cum sa trăiască zilnic cu Dumnezeu; este un cadru in care ei cresc in relația lor cu El, învață cum sa fie exemple bune și demne de urmat in familiile lor, între vecini, la școala și oriunde ar fi.

La King's Kids ii învățam pe tineri cum sa audă glasul lui Dumnezeu și sa I se supună Lui in toate. Demonstram prin propriile noastre exemple ce înseamnă umblarea in sfințenie și frica de Domnul. Ii invitam sa fie parte din viețile noastre pentru ca ne pasa de ei și pentru ca ne dorim ca generația tânăra sa pașească in destinul care le-a fost pregătit mai dinainte.

De-a lungul anului, organizam excursii de misiune pe termen scurt la care ii invitam și pe tineri sa participe. Acestea sunt oportunități pentru ei de a-L face cunoscut pe Dumnezeu și de a pune in practica tot ce ei au învățat. Folosim diferite metode in evanghelizare: ii ajutam pe cei săraci, munca practica (curățenie, zugrăvit), legam prietenii noi prin dans, pantomima, și închinare. Dacă vrei sa Îl cunoști mai bine pe Isus și vrei sa îți faci prieteni noi, te invitam la King's Kids din toata inima.

Video Channel: King's Kids