KingsKids

King's Kids

kingskidsKing's kids este un grup pentru tineri care își doresc să învețe cum să trăiască zi de zi cu Dumnezeu; este un cadru în care ei cresc în relația lor cu El, învață cum să fie exemple bune și demne de urmat în familiile lor, între vecini, la școală și oriunde ar fi.

Aici, tinerii învață cum să audă vocea lui Dumnezeu și să I se supună Lui în toate. Demonstrăm prin propriile noastre exemple ce înseamnă umblarea în sfințenie și frica de Domnul. Îi invităm să fie parte din viețile noastre pentru că ne pasă de ei și ne dorim ca generația tânăra să pașească în destinul care le-a fost pregătit mai dinainte.

De-a lungul anului, organizăm ieșiri/călătorii misionare pe termen scurt, învitându-i pe tineri să participe. Acestea sunt oportunități pentru ei de a-L face cunoscut pe Dumnezeu și de a pune în practica tot ce-au învățat. Folosim diferite metode de evanghelizare: ajutând pe cei săraci, muncă practică (curățenie, zugrăvit), legând prietenii noi prin dans, pantomimă și momente de laudă&închinare. Dacă vrei să-L cunoști mai bine pe Isus și vrei sa îți faci prieteni noi, te invităm la King's Kids din toată inima.

Video Channel: King's Kids