summer nightlife outreach

Nopți de Vară

summer nightlife outreach

În fiecare vară, plajele noastre sunt inundate de tineri din întreagă țară. Ei vin să se bucure de soare, mare și de cluburile din Constanța. În căutarea distracției, se lasă în voia alcoolului, sexului și a drogurilor sperând să fie împliniți. De cele mai multe ori, ei știu că nu este ceea ce caută, dar în același timp nu știu cum ar putea umple acel gol. Noi credem că aceasta generație este gata pentru o întâlnire personală cu Isus.

De aceea, noi vrem să ajungem la ei prin diferite moduri, aducând echipe de misiune pe termen scurt în zona cluburile din Constanța și din împrejurimi în perioada iulie-august. Va fi program de dimineață (în zori) si de noapte, unde ne întâlnim, împărtășim Evanghelia și ne rugăm pentru ei - astfel ca acești tineri să experimenteze dragostea și purtarea de grijă a lui Isus. Și îi invităm la International Cafe pentru a ne conecta cu ei într-un mod mai personal. Dorința noastră este să vedem generația această atinsă și schimbată pentru totdeaună prin dragostea și harul lui Hristos!

Lucrarea a crescut în ultimii ani, astfel că, în timp ce noi în Constanța mergem la oameni intreaga vara, există și oportunitatea să te alături proiectului „Summer Nightlife Outreach Europe” cu diferite destinații prin Europa timp de două săptămâni. Pentru mai multe informații, trimite-ne un e-mail sau vizitează pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/summernightlifeoutreach.ywam/

 

Summer Nightlife Outreach