DTS

Discipleship Training School

Ce este DTS-ul?

Scopul DTS-ului (“Școala de Ucenicie”) este să te aducă într-o relație mai intimă cu Dumnezeu. Totodată îți oferă oportunitatea de a-ți descoperi pasiunile și rolul tău în planul lui Dumnezeu pentru această lume. Se adresează acelora care caută să-L urmeze pe Isus într-un mod nou și cu o perspectivă diferită.

DTS este un program ce se desfășoară pe parcursul a 5 luni. Se compune din două faze: partea teoretică și partea de misiune. În faza teoretică vei învăța mai mult despre Dumnezeu și despre creația Sa. Vei învăța asta nu numai din teorie, ci și trăind în mijlocul comunității și prin pregătire practică. Faza de misiune se concentrează asupra punerii în aplicare a ceea ce ai învățat la cursuri printr-o experiență transculturală intensă.  

 

DTS la TPM Constanta

SL DTS button   dts button

Școala începe

25.1.2020

Școala începe

14.3.2021


 

UofN-LogoDTS este înregistrat în cadrul Universitatea Națiunilor (UN), din organizația Tineri Pentru Misiune (TPM). UN este interconfesională și larg descentralizată, având sedii în peste 100 de țări, de pe cele 5 continente. DTS este un curs de baza obligatoriu pentru o mare parte dintre cursurile organizate de TPM și oferă cursantului 12 credite ce pot fi folosite alături de alte cursuri pentru obținerea unei diplome de la UN. Pentru mai multe informații despre Universitatea Națiunilor, viziteazăwww.uofn.edu

What is DTS?

DTS 2021

Please publish modules in offcanvas position.