DTS

Discipleship Training School - DTS

Următorul DTS începe pe 29 Martie,2020

Ce e DTS?
DTS este o școală de pregătire în misiune, care se desfășoară pe durata a 5 luni, fiind împărțită în două faze.

lectures

Faza I: PARTEA TEORETICĂ
Include 11 săptămâni în sala de clasă şi o săptămână de misiune în România. În această fază, profesori din Romania, cât și din afara țării, vor împărtăşi experienţele lor şi vor preda câte un subiect nou în fiecare săptămână, cum ar fi: Auzirea vocii lui Dumnezeu, Inima de Tată a lui Dumnezeu, Rugăciune, Iertare, Evanghelizare trans-culturală și multe altele!

Faza II: PARTEA DE MISIUNE
Cuprinde 2 luni de misiune transculturală, unde vei putea să pui în practică ceea ce ai învăţat în partea teoretică. În trecut, studenții noștri au mers în Filipine, Tailanda, India și în Balcani.

Scopul DTS-ului

outreach

  1. Să echipeze creștinii, indiferent de vârstă și nivel de maturitate spirituală, pentru a crește în relația lor personală cu Dumnezeu și să dezvolte un caracter tot mai asemănător cu a lui Isus.
  2. Să stârnească în studenți pasiune pentru cei pierduți și pentru cei răniți, arăntându-le cum pot avea un impact și să producă o schimbare, indiferent de slujba pe care o au, țara în care locuiesc sau domeniul în care Dumnezeu îi cheamă să slujească.
  3. Să-i ajute pe studenți să-și clădească o fundație biblică puternică, să înțeleagă Natura și Caracterului lui Dumnezeu și cum să aplice aceste adevăruri în viața de fiecare zi.
  4. Să provoace creștinii, bărbați și femei, să se implice în mod activ în biserica locală, în comunitatea în care trăiesc și în misiunea de evanghelizare a lumii întregi.
  5. Să înțeleagă lucrarea internațională a Tineri Pentru Misiune, valorile fundamentale ale acestei mișcări, chemarea ei și oportunitățile de slujire pe care le oferă. 

TPM Constanța DTS 2020  

Prima zi  29 Martie 2020
Limba Engleză & Română
Preţ

Faza de Lectură: 1800 Euros

Faza de Lectură include: cazare, mâncare, achiziționarea cărților, cursuri, activități planificate și transportul pentru slujirea în lucrările locale.

  Preţ Faza Misiune: 1700 Euros și include biletul de avion, viza pentru locația misiunii, mâncare, cazare, vizitarea punctelor turiste și transportul pe perioada misiunii.

Ambele faze trebuie sa fie complete şi plătite pentru a primi diploma de absolvire din partea Universitatea Naţiunilor (UN).

 

Înscrie-te online acum!

Pentru mai multe informatii, trimiteti un email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UofN-LogoDTS este înregistrat în cadrul Universitatea Națiunilor (UN), din organizația Tineri Pentru Misiune (TPM). UN este interconfesională și larg descentralizată, având sedii în peste 100 de țări, de pe cele 5 continente. DTS este un curs de baza obligatoriu pentru o mare parte dintre cursurile organizate de TPM și oferă cursantului 12 credite ce pot fi folosite alături de alte cursuri pentru obținerea unei diplome de la UN.

                      Pentru mai multe informații despre Universitatea Națiunilor, vizitează www.uofn.edu

 

SIU2017

Apply Online

follow us ro

twitterfacebook