DTS banner

Discipleship Training School

4 Iulie - 3 Decembrie , 2021

Noi credem că această lume are nevoie de oameni tineri care vor să trăiască o viață radicală în ascultare de Hristos, indiferent care ar fi consecințele sau costurile. Ne dorim să vedem o generație care Îl urmează pe Isus, renunțând la sine, având impact asupra lumii din jur!
 
Prin intermediul acestui program, noi te vom echipa, provoca, te vom scoate din zona ta de confort și-ți vom oferi o serie întreagă de experiențe noi cu Isus. Vei avea parte de provocări și vei crește!

Prin învățătură intensă și aprofundată, timp prelungit în prezența lui Dumnezeu, provocări ale credinței și prin oportunități de lucrare îndrăznețe, te vom duce într-o călătorie în care vei crește într-un stil de viață în care să-L urmezi pe Isus într-un mod radical și pasional.

Ești gata de aventura cu Isus?

 

DTS 2021

Data 4 Iulie - 3 Decembrie, 2021
Limba Engleză & Română
Cost

Faza de Lectură: 2000 Euros

Taxele pentru faza de lectură includ cazare, hrană, cursurile, materialul de studiu, activitățile planificate și transportul pentru locațiile unde se va face practica. Taxele pentru faza de lectură nu includ transportul către și din România.

  Preț Faza Misiune: 1700 Euro (Depinde de locațiile unde are loc misiunea externă.)


Ambele faze trebuie sa fie complete şi plătite pentru a primi diploma de absolvire din partea Universitatea Naţiunilor (UN).

 

Înscrie-te online acum!

 

Pentru mai multe informatii, trimiteti un email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UofN-Logo
DTS este înregistrat în cadrul Universitatea Națiunilor (UN), din organizația Tineri Pentru Misiune (TPM). UN este interconfesională și larg descentralizată, având sedii în peste 100 de țări, de pe cele 5 continente. DTS este un curs de baza obligatoriu pentru o mare parte dintre cursurile organizate de TPM și oferă cursantului 12 credite ce pot fi folosite alături de alte cursuri pentru obținerea unei diplome de la UN. Pentru mai multe informații despre Universitatea Națiunilor, viziteazăwww.uofn.edu

 

dts2021 summer

Apply Online