DTS

Şcoala Internaționala de Ucenicie

Următoarea Şcoală de Ucenicie începe pe 5 iulie 2018 

Ce e SIU?
Şcoala Internațională de Ucenicie (ȘIU) este o școală de pregătire misionară, care se desfășoară pe durata a 5 luni, fiind împărțită în două faze.

lectures

Faza I: PARTEA TEORETICĂ
Cuprinde 11 săptămâni în sala de clasă şi o săptămână de misiune în România. În această fază, profesori din Romania, cât și din afara țării, vor împărtăşi experienţele lor şi vor preda câte un subiect nou în fiecare săptămână, cum ar fi: Auzirea vocii lui Dumnezeu, Inima de Tată a lui Dumnezeu, Rugăciune, Iertare, Evanghelizare trans-culturală și multe altele!

Faza II: PARTEA DE MISIUNE
Cuprinde 2 luni de misiune transculturală, unde vei putea să pui în practică ceea ce ai învăţat în partea teoretică. Locaţiile pentru misiune vor fi Serbia și Africa de Sud! 

Scopul ȘIU

outreach

  1. Să echipeze creștinii, indiferent de vârstă și nivel de maturitate spirituală, pentru a crește în relația lor personală cu Dumnezeu și să dezvolte un caracter tot mai asemănător cu a lui Isus.
  2. Să stârnească în studenți pasiune pentru cei pierduți și pentru cei răniți, arăntându-le cum pot avea un impact și să producă o schimbare, indiferent de slujba pe care o au, țara în care locuiesc sau domeniul în care Dumnezeu îi cheamă să slujească.
  3. Să-i ajute pe studenți să-și clădească o fundație biblică puternică, să înțeleagă Natura și Caracterului lui Dumnezeu și cum să aplice aceste adevăruri în viața de fiecare zi.
  4. Să provoace creștinii, bărbați și femei, să se implice în mod activ în biserica locală, în comunitatea în care trăiesc și în misiunea de evanghelizare a lumii întregi.
  5. Să înțeleagă lucrarea internațională a Tineri Pentru Misiune, valorile fundamentale ale acestei mișcări, chemarea ei și oportunitățile de slujire pe care le oferă. 

TPM Constanta SIU 2017

Prima zi  5 Iulie 2018
Limba Română și Engleză
Preţ

Faza de Lectură: Taxele sunt determinate de Clasificarea Națiunilor TPM. Lista este creată și autorizată de către Echipa Internațională de Conducere a Universității Națiunilor (UN). Taxele pentru Faza de Lectură sunt reduse pentru categoria B și C, într-un efort de a face DTS-ul mai accesibil studenților din națiunile mai puțin dezvoltate.

Student Categoria A: 1800 Euros

Student Categoria B: 1200 Euros

Student Categoria C: 700 Euros

Poți accesa lista țărilor aici:  Clasificarea Națiunilor

Deși România este o țară de categoria B conform UN, Românii plătesc taxa pentru categoria C pentru Faza de Lectură. Românii rezidenți în națiunile de categoria A plătesc taxa pentru categoria B. Taxa pentru Faza de Lectură include: cazare, mâncare, achiziționarea cărților, cursuri, activități planificate și transportul pentru slujirea în lucrările locale.

  Preţ Faza Misiune: 1500 Euros pentru toți studenții și include biletul de avion, viza pentru locația misiunii, mâncare, cazare, vizitarea punctelor turiste și transportul pe perioada misiunii.

Ambele faze trebuie sa fie complete şi plătite pentru a primi diploma de absolvire din partea Universităţii Naţiunilor (UofN).

 

Înscrie-te online acum!

Pentru mai multe informatii, trimiteti un email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UofN-LogoScoala Internationala de Ucenicie (SIU) este inregistrata in cadrul Universitatii Natiunilor (UN) din organizatia Tineri Pentru Misiune (TPM). UN este interconfesionala si larg descentralizata, avand sedii in peste 100 de tari de pe cele 5 continente. SIU este un curs de baza obligatoriu pentru o mare parte dintre cursurile organizate de TPM, si ofera cursantului 12 credite ce pot fi folosite alaturi de alte cursuri pentru obtinerea unei diplome la U.N. Pentru mai multe informatii despre Universitatea Natiunilor, viziteaza www.uofn.edu

SIU2017

Apply Online

follow us ro

twitterfacebook